Nog maar één dagje te gaan...
Blijf op de hoogte en volg Ilse
02 April 2013 | Nederland, Haps
Morgen is het dan zover.. Ik vlieg samen met Mieke & Ingeborg naar Kameroen. Het zal een pittige reis worden denk ik. We vliegen eerst naar Turkije, daar hebben we een tussenstop van 3uur en nemen dan het vliegtuig naar Ethiopië. Daar moeten we 9 uur wachten om vervolgens naar Kameroen te vliegen. Als we in Kameroen aankomen verblijven we 2 nachten in Douala. Zaterdag reizen we door naar Bamenda, daar overnachten we en reizen de volgende dag door naar Shisong, de plaats van bestemming!!
Ik heb er erg veel zin in!
Lieve vrienden en familie, bedankt voor de gezellige dagen! Ik zal jullie gaan missen, maar die 3 maandjes zijn vast zoooo weer voorbij..
Hieronder een foto van de meiden met wie ik ga :)
02 April 2013 - 11:00
Noortje:
Hey tante ilse,
wat super dat je dit gaat doen, geniete er van en een fijne reis.
groetjes tante noortje -
02 April 2013 - 11:54
Thijs Kemperman:
Heel veel succes en plezier gewenst! -
02 April 2013 - 12:06
Moniek:
Lieve Ilse,
Jij ook bedankt voor donderdag, vrijdag en zondag! Het was super.
Heel veel plezier daar! De tijd vliegt vast voorbij:)
Succes met de lange reis.
Tot heel snel!
Dikke kus -
02 April 2013 - 13:01
Lisanne:
Heel veel plezier!!!
Geniet er van en laat je niet gek maken he!
We houden contact.
Kus je zus -
02 April 2013 - 13:35
Janne En Mark:
Wow, geweldig lijkt me dit!
Veel plezier toegewenst en geniet er van..
Succes daar in Kameroen en goede vluchten toegewenst!
Groetjes -
02 April 2013 - 14:01
Ilvy:
Succes lieve ils!!
Het gaat vast helemaal goed komen met jou!
Ik ben nu al benieuwd naar je eerste verhalen, spreek je snel als je in Kameroen bent:)!
Liefs xx -
02 April 2013 - 17:19
Maria En Yvonne:
Hoi Ilse,
een te gekke tijd in Kameroen. Tot horens
02 April 2013 - 18:03
Sanne:
Heee Ilse!
Heel veel plezier in Kameroen, maak er een mooie tijd van en geniet er vooral van!
02 April 2013 - 19:47
Els:
ha meissie!!
wat spannend........
het komt vast goed, maak er een leuke tijd van samen met Mieke en Ingeborg
we houden contact
gr. en xxx en knuffel van je moeder -
02 April 2013 - 20:22
Petra En Mart:
Hee zuster Ilse,
Heel veel plezier daar in Kameroen!!
Petra en Mart -
02 April 2013 - 22:45
Marieke:
Oehh de laatste spulletjes ben je aan het pakken meid! Alles checken, nog een keertje wegen en een heerlijke warme douche van hier. Ik lees nog snel even je verhaaltje en dan ga ik je vergezellen totdat we je op het vliegveld gaan zetten! We hebben er vele en leuke afscheidsmomenten van gemaakt! Nogmaals een hele goede reis en ontzettend veel plezier! Ik ga je volgen. Liefs en een hele dikke knuffel! -
03 April 2013 - 01:47
Rieky En Sjaak:
hoi Ilse na een lekkere lunch en een dikke knuffel, afscheid van je genomen te hebben, wensen we je een goede reis en veel plezier in Kameroen, we volgen je op de site en kijken uit naar jou verhaaltjes,
gr. fam robben -
03 April 2013 - 11:10
Tante Jacqueline:
Lieve Ilse.
Vandaag de grote dag,spannend wat jullie tegemoet gaan. in iedergeval veel nieuwe levenservaringen,andere cultuur en een nieuwe werkplek.
Ga er van genieten en ik ga je volgen op deze site.
Heel veel groetjes van jacqueline -
03 April 2013 - 12:44
Mia:
Lieve Ilse,
Je hebt een hele reis voor de boeg maar dan kom je nog eens ergens!!
Ik wens je daar een mooie tijd,en geniet er maar van ZUSTER Ilse!
Groetjes Mia. -
03 April 2013 - 18:04
Hein En Christel:
Ha Ilse,
Nog maar een paar uur weg en de reacties stromen al binnen. Dat belooft nog heel wat de komende 3 maanden.
Ilse, geniet van je tijd in Kameroen .
Hein en Christel -
04 April 2013 - 17:10
Agnes En Jo:
Hoi Ilse,
Wat een hoop reacties al zeg, wat zal ik nog toevoegen? Natuurlijk heel veel levenservaring, plezier en gezelligheid, samen met je 2 zuster-collega's Ingeborg en Mieke.
We volgen je op de voet.
Groetjes en kus van Jo en Agnes